Spalatorie covoare Timclean - Servicii
Cea mai performantă spălătorie de covoare din Oradea | TIMCLEAN utilizează o linie automatizată de spălare și curățare a covoarelor. Comenzi: 0770988955.
Spălătorie de covoare Covoare Spălătorie Oradea spalatorie covoare spalatorie covoare oradea
16666
page-template-default,page,page-id-16666,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Servicii

Servicii Timclean, spalatorie de covoare

●Spalarea si curatarea covoarelor

La noi intreg procesul de splare a covoarelor se realizeaza mecanizat, utilizand o linie automatizata si detergenti profesionali biodegradabil.

In prima faza covorul este introdus la desprafuit, etapa in care sunt eliminate praful, nisipul si alte reziduri din covor. Printr-o desprăfuire corespunzătoare se asigură o curătare a covorului cu peste 50% mai eficientă.

Ulterior covorul este pus pe banda de splare, unde este inmuiat cu apa cu detergent, iar cu ajutorul a patru perii rotative covorul este curatat in profunzime eliminduse petele si mizeria. La final covorul se clateşte cu ajutorul a două jeturi de apă, care totodată pulverizează şi balsam.

După ce covorul a fost clătit și rulat este și introdus în centrifugă.  În urma centrigugării este eliminată peste 95% din apa din covor. Totodată covorul rămane aproape uscat și culorile sunt împrospătate.

Spalatorie covoare Oradea

Suntem singura spalatorie de covoare din Oradea care dispune de o uscătorie profesională. Această cameră este dotată cu suporturi  pentru întinderea covoarelor. Ventilatoare și aeroterme electrice care încălzesc și dezumidifică aerul din încăpere. După uscare covoarele sunt periate manual pentru a îndepărta scamele sau părul care nu au fost eliminate în procesul de spalare.

uscatorie-spalatorie-covoare

Va invitam sa descoperiti si alte poze si videoclipuri pe pagina noastra de Facebook.

●Spalarea paturi,plapume,etc

Spălătorie de covoare Timclean vă pune la dispoziție servicii de spălare non-chimice a articolelor textile. Aceste servicii sunt destinate spălării articolelor textile mari: pături, cuverturi, plapume, huse de saltea, etc. indiferent de materialul din care sunt confecționate. NU spălam/curățăm articole vestimentare (bluze, tricouri, pantaloni,etc)!

Spalare-paturi-spalatorie-covoare

Prețurile pentru aceste servicii sunt afișate în secțiunea Tarife.