Termeni si conditii
Cea mai performantă spălătorie de covoare din Oradea | TIMCLEAN utilizează o linie automatizată de spălare și curățare a covoarelor. Comenzi: 0770988955.
Spălătorie de covoare Covoare Spălătorie Oradea spalatorie covoare spalatorie covoare oradea
15707
page-template-default,page,page-id-15707,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Termeni si conditii

-P.F.A TIMIȚĂ BOGDAN CONSTANTIN este absolvită de orice răspundere în cazul în care obiectele predate își modifică dimensiunile, culorile sau se deteriorează din cauza unor vicii ascunse ( ex: defecțiuni provenite din insuficientă rezistență a țesăturii sau a cusăturilor, din insuficientă rezistentă a coloranților etc.) .

-În ceea ce privește uzura, ambele părți recunosc în principiu o uzura de 30% pentru orice obiect predat.

-Clienții pot să își ridice obiectele predate doar prin prezentarea bonului de comandă dat de către firmă în momentul primirii obiectelor.

-Dacă clientul nu își ridică obiectele predate în termen de 30 de zile după ce a fost anunțat că poate să o facă, acestea se consideră abandonate și intră în posesia societății.

-În cazul covoarelor care nu au atașate etichete de întreținere, spălarea se face doar cu acordul și asumarea răspunderii de către client.

-Dacă beneficiarul serviciilor are obiecții sau nelămuriri referitoare la modul în care au fost efectuate aceste servicii, acestea trebuiesc făcute în momentul restituirii sau predării la domiciliul clientului a obiectelor  în cauză. Obiecțiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.
-P.F.A TIMIȚĂ BOGDAN CONSTANTIN va despăgubi clientul în cazul în care se constată deteriorări ale obiectelor din diverse cauze în timpul procesului tehnologic, a pierderii obiectelor, inclusiv în cazul unui furt din cadrul firmei.

-P.F.A TIMIȚĂ BOGDAN CONSTANTIN nu este vinovată și nu poate fi trasă la răspundere în cazul nerespectării termenelor de efectuare a serviciilor în cazul unor defecte de forță majoră (ex: nefurnizarea apei sau a energiei electrice de catre operatorii abilitați).

-P.F.A TIMIȚĂ BOGDAN CONSTANTIN este absolvită de orice vină în cazul în care calitatea serviciilor prestate are de suferit dacă obiectele au fost predate cu un grad ridicat de murdărie sau deteriorare (covoare vechi, tocite, decolorate sau pătate cu substanțe ce nu pot fi îndepărtate).

-P.F.A TIMIȚĂ BOGDAN CONSTANTIN are dreptul să refuze covoarele cu un grad avansat de deteriorare, un grad mare de murdărie sau cele care emană  mirosuri puternic deranjante.